Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Friday, October 14, 2011

Sakit Kaki Dan Gangguan Bekalan Air

Assalamualaikum. Minggu lepas dah balik rumah. Minggu ni pon aku balik rumah jugak. Dan sekarang dah pon berada di rumah. Minggu lepas balik sebab gangguan bekalan air. Minggu ni pulak pon sama juga cuma kebetulan minggu ni aku ada kem di Kem Asahan, Melaka. So esok aku gerak dari rumah (Batu Pahat) je la dengan kawan.


Aku sebagai biro seranta dan komunikasi telah design banner yang tak seberapa ni. Senarai sponsor pon aku tak letak. hahaha. Kem ini diadakan untuk mengeratkan silaturrahim antara pelajar junior (baru masuk tahun satu) dengan pelajar tahun dua (kelas aku).

Harini juga merupakan hari paling penat. Kerja padang (fieldwork) yang bermula dari pukul 8 pagi dan berakhir pukul 6 petang. Sepatutnya habis pukul 12 tengah hari tapi minggu ni last sebelum due date minggu depan. Terpaksalah siapkan semua detail-detail yang diperlukan. Itupun ada yang tak siap lagi. Lantaklah. Berani buat beranilah tanggung.

Lokasi : Berdekatan Pondok Pengawal Pintu Masuk Utama UTM

****************************************************************
Walaupun dah sampai rumah, sakit kaki masih tak berkurang. Arghhhhhh~
****************************************************************

4 comments:

NadiRah said...

lah..yg dok 'tangkap2 gmbr' ni korang ke..hahahhaa

Farhan Hanif said...

hahaha...yg pakai baju oren kitorang la...yg baju hijau FKA...

cik najihah said...

dulu kan aku kalau x 1 kos ngan ko weh..sebab aku nak amik kos ni..pastu tibe2 nak tuka last2 minit ke upm..
kalau x mmg lah hai2 dengan ko dulu wuwuwu

Farhan Hanif said...

kira kau jd senior aku la kan...=D