Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Saturday, October 8, 2011

Trend Fixie Pulak Dah

Kebetulan aku balik rumah minggu ni mak aku nak ke Seremban. So aku pon ikutlah ke sana. Takdelah aku terperap je kat rumah ni. Tiba-tiba adik aku mengidam nak basikal Fixie pulak. Siap hantar MMS kat mak mintak belikan untuk dibawa ke tempat dia belajar kat UniKL Bangi.

Siap post ayat poyo kat Facebook pulak tu. Dapat pon belum lagi. hahahah.

Komen aku tu bukan hipokrit ye kawan-kawan. Memang aku tak minat pon basikal jenis ni. Aku lagi suka jenis Mountain Bike punya. Baru nampak cool sikit. hahaha.
****************************************************
Jap lagi nak gerak Seremban jumpa adik kat sana. =D
****************************************************

2 comments:

Ezad Skytech said...

sekarang ni macam da trend guna basikal yang dari body sampai ke tayar satu kaler je..pelik aq..haha~

Ini Kisah Tia said...

hakhakk . dua2 Tia tak minat .. ngee