Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, November 29, 2011

Rezeki Awal Muharam - 4 BE Dari Nuffnang

Assalamualaikum. Lama dah tak menaip panjang-panjang kat sini. Asyik singgah blog orang pastu taip komen. hahaha. Memandangkan lama tak update sampai Nuffnang pon tak sempat nak jenguk. So tadi aku merajinkan diri untuk menjenguk akaun Nuffnang. Jumlah earning untuk ringgit masih macam dulu je. Cuma bahagian sen je yang bertambah. hahaha. Alhamdulillah la daripada takde kan.
Cuma ada satu keajaiban sikit. Nuffnang bagi BE (Buffered Earning) lebih daripada biasa. Sampai 4 BE Nuffnang bagi. Cuma aku masih tertanya-tanya kenapa ada 3 iklan daripada syarikat yang sama iaitu Michelin XM2. 2 daripadanya iklan di bahagian yang sama iaitu Large Rectangle (iklan bawah post). Satu lagi iklan adalah daripada syarikat Toyota yang sedang mempromosikan keluarannya iaitu Toyota Corolla Altis. Alhamdulillah ni la rezeki awal Muharam.

Ingin mengetahuinya dengan lebih lanjut, kliklah iklan tu sekiranya ia keluar (kadang-kadang iklan tu takde). Nak bagi link pon iklan tu takde kat blog sekarang ni.


*********************************************************
Mampu melihat dia dari jauh je setiap hari walaupun dia lalu di depan mata...^_^
********************************************************

8 comments:

cik najihah said...

kumpul banyak2 nnt boleh belanje hihi

Umie Artoqiemie said...

whoaaaa.. banyaknye..

Farhan Hanif said...

@cik najihah insyaALLAH kalau ada rezeki...=D

Farhan Hanif said...

@Umie Artoqiemie pasni xtau lg bole dpt byk camni atau tak...hahaha

*jgn tamak...=D

Anastasyea Aida said...

Rezeki tu .. =)

www.anastasyea.com

Mohd Zakwan said...

4 BE sekaligus..mak ai..hebat ni ..ape rahsia ? zakwan tak pernah pun !

Blog Mohd Zakwan :)

SoLy SoLicious said...

waahh!! jelesnye

Iffah Afeefah said...

dlu xpenah merase be

da staun br ade hah