Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, December 8, 2011

Amali Terakhir Untuk Semester 3

Harini merupakan hari terakhir aku buat kerja luar semester ni. Dan kawasan kerja luar untuk yang terakhir ni merupakan yang paling jauh sepanjang aku berada kat UTM ni. Nasib baik ada disediakan pengangkutan untuk ke sana iaitu sebuah Pajero yang dipandu oleh pembantu makmal itu sendiri. Jomlah layan gambar.

Yang kat belakang tu bukan coursemate aku. Tu pekerja kontraktor. hahaha

Setelah dikira total distance dari PL 1 ke PL 6 jumlahnya adalah 900.1609!!! Terpaksa berjalan dari satu PL ke PL yang lain dibawah terik matahari. (nasib baik aku jaga kat PL 1 je. hahaha)

Tunjuk ajar dari abang makmal sebelum memulakan kerja.



Setelah selesai kerja, proses bergambar pula dijalankan. =D


Itu sajalah gambar yang sempat diambil. Lepas ni kena buat report amali ni pulak. Diam tak diam dah nak dekat final dah sem ni. Study tak, online je memanjang. Haiz...
***************************************************************
Tak sabar nak habis sem ni. Nak balik. Lama dah tak balik sejak raya haji haritu. ^_^
***************************************************************

No comments: