Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Thursday, December 8, 2011

Memang Update Setiap Rabu Ke?

Assalamualaikum. Dah lebih 2 minggu tak menaip kat sini. Yang mampu buat cuma copy paste ayat dan gambar wordless wednesday je. Sampaikan aku dapat komen kat bawah ni. hehehe. Bagus la Cikgu Iffah ni.
Macam perli je ayat...huhu

Tak mampu nak menaip macam blog Cik Iffah ni. Setiap hari bukak blog mesti ada cerita atau cerpen baru. Sampaikan aku pon tak pernah miss cerita terbaru. Lagi-lagi kisah cinta-cinta ni. hahahah.
************************************************************
Walau kau kata cinta itu menyerabutkan kepala tapi aku paham apa niat kau sebenarnya...=D
************************************************************

1 comment:

Cik Bulan said...

bukan awak je..saya pon malas..haha...kalau rajin tu ikut mood..tu pon kalau sebulan sekali bersyukur sangat2..haha