Everyone wants life to run smoothly, but it’s the mistakes that make life interesting.

Tuesday, December 23, 2014

Dapatkan Ebook Lonely Planet

Assalamualaikum. Sekarang ni macam dah jadi satu trend anak-anak muda melancong ke luar negara dengan melibatkan kos yang rendah yang dipanggil backpackers. Aku yang selalu tengok gambar-gambar diorang upload pon rasa geram je sebab nak pergi tapi dompet bocor.

So bagi sesiapa yang nak pergi melancong tu perkara pertama mestilah buat rujukan tempat yang dituju kan. Jadi aku ada la jual satu-satunya bahan rujukan paling laris di pasaran iaitu rujukan dari Lonely Planet. Aku jual satu fail berharga RM1. Murah je ni sebab ni versi 2005 hingga 2009. Kalau ikutkan versi baru ni takdelah up-to-date mana. Sekadar update gambar dan typing error je. Jadi baik korang beli dengan aku. Murah je ni. Stok sentiasa ada. Aku akan send via email.

Daripada korang buat penuh bag dengan buku-buku Lonely Planet ni baik gantikan ruang tersebut kedalam memori card samartphone ni untuk ebook Lonely Planet. Dahlah murah, jimat ruang bagpack lagi, Jadi tunggu apa lagi, dapatkan Ebook Lonely Planet SEKARANG!